Aybuss Narin9 iyi gidiyor şimdilik sıkıntı yok… Sıcaklar beni delirtiyor sadece evi bok götürüyor temizlik falan yapmıyorum 1 haftadır 🤣 senin minnak nasıl büyümüştür adam olmuştur 😍
Narin9 Aybuss ahaha eşine yaptır boşver yada al bi robot süpürge silip süpürsün arada yardımcı çağırırsın oldu bitti 😂7 aylık oldu teyzesi maşallah yetişemiyoruz bnde babası da koltuğu tutunup kalkıyor 🤦♀️😂emekliyorda
Aybuss Narin9 İşi ağır olduğu için elini sürmüyor temizliğe 😔 Evde kalabilse yaptırıcam da kaynana kayınpeder 1 gün boş bırakmıyor ki… Adamı resmen kendilerine köle ettiler..
Narin9 Aybuss sanki eşini asker diye hatırlıyorum ben yanlış mı hatırlıyorum acaba 🤔 ohh çok şükür 😃beraber olmaz ya
Alone Semiha_ cnm benimde tansiyonum 13-8 çıkıyor doktorum takipte ol karbonhidrat tan uzak dur ve bol bol su iç dedi. Ben kardiyolojiye de gittim. Ama bende çok şükür vücudum bi tepki vermiyor 13-8 i geçerse hemen gel dedi onun harici yediklerine dikkat et dedi
Semiha_ Alone bende aynı şekildeyim tansiyon aleti aldım şuan 4 ay doğuma kadar hergün ölçüm yapacağım
Selin12- Semiha_ bende aynı durumdayım sade maden suyu içiyorum benim daha öncede düşük tansiyon problemim vardı şimdi hepten düşüyor ama benim tansiyonum çok düşük yükselmesi için içiyorum 7-3,6,3 gibi
Narin9 Aybuss ahhaa asker nerden aklımda kaldıysa 😂 ooo aşçı yemekler yapıyordur sana 😃çiftçi de zor ya tarla falan sizin mi
Narin9 Aybuss ahaha değil mi 😃burda daha çok aktifmişsin bilseydim önceden yazardım. Diğer kızlardan varmı burda olanlar acaba
bimeftun Semiha_ idrarda protein kaçağı var mı diye bakıyorlarmış. Benim de biraz yükseldi tansiyonum şimdi takip ediyorum
Ruya86 Semiha_ mutlaka ama mutlaka kardiyolojiye görünün. Korkmayın bende de aynı sorun oldu. Kardiyoloji + dahiliye birlikte süreci yönettik. Şimdi de 37+0 da cuma günü doğum yapacağım. Artık tansiyonum düşmüyor. Sonlandırma kararı alındı. Ama herşey yolunda çok şükür 🙏🌸 sizin de öyle olur inşallah
Semiha_ Ruya86 inşallah benim yükseldiği için tedirgin oluyoruz daha çok küçük yavrum 😔 umarım normale döner en kısa zamanda
Reyhandmrl Semiha_ yüksek tansiyon hastasıyım kardiyolojiye ihmal etmeden gitmeniz gerekiyor. Tuzsuz yiyin kızartma yağlı hamur işi tüketmeyin . Ben iki haftada bir kardiyolojiye gidiyorum üç tane tansiyon ilacı kullanıyorum .