Yamacin-Annesi Azizinannesi2 bende öyleyim gece 3.30 da kalkıyorum sanki biri dürtüyor o saate kalk diye 😂😂
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi kız😂minik kalplimi etiketleyecegime başkasını etiketledim😂 damla dan haber yok mı doğurmuş mu uygımaya giriyor mu
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii evet azizin odası bitti evinde süpürüp sildim balkon yıkadım çamaşır serdim mutfağı topladım komşularim geldi çay icicez 😂😂
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi maşalah 💜 diyelim elini üstüne koy hareket edince ellerinle hisediyrousnn illle hoş oluy benımde bugun az hareketleri yani odaklansam hisederim de
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi evet hemen elimi koyuyorum aslan oğlum yakisiklim paşam diye seviyorum 😍😍
Yamacin-Annesi Kızlar size birşey sorucam sabh et çıkardım buzluktan kıyma çektirdim aksama köfte yapicam biraz fazla cikarmisim kiyma fazla oldu kofte yapip dolaba koysam birşey olurmu yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii @Azizinannesi2
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi dondrurulmuş köfteler var neden olmasın gzüelce kapat hava almasın olur bne nohut, fasulye, et, jaşlayup dolaba atıyroum bir zararı olmuyor davetsiz bir misafir geldiğinde hemencecik yapıyroum
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi Bişey olma ben öyle yapıyorum fazla çıkartınca hem bir gün akşam yemegimde hazır olmuş oluyor 😂😂