iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi fasulye doğradım dolaba attım mısır poşetledim atım ortalıgı topluyorum 😍 Ayın 29 da cnm normalde 23 deydi başka doktora almıştım sonra kendi doktoruma rendevu düşürdüm ve 29 aldım
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Valla yatağını çektim perdesini astım camını sildim yatağını çektim bir halılar kaldı oda yarına kalır çünkü hala ıslak 😁😂😂
Azizinannesi2 Akrepbebek yok bacım bir kez kalkıyorum oda alarm gibi 3.34de ben tuvalete girdikten sonra oğlani uyandırıp onuda girdiriyorum sonra yatış o yatış 😂😂
Yamacin-Annesi Azizinannesi2 bende öyleyim gece 3.30 da kalkıyorum sanki biri dürtüyor o saate kalk diye 😂😂
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii evet azizin odası bitti evinde süpürüp sildim balkon yıkadım çamaşır serdim mutfağı topladım komşularim geldi çay icicez 😂😂
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii mhrs en basidi ordan randevu al bazzen randevu bulamadıgun zmnalrda sabah erkenden git fiş versinler o şekilde muayene ol siizm burda öylr randevu bulmazsam sabah erkenden gideri im