Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi hiç bilmiyorum ki arada banada oluyor heralde ufaktan sut toplanmasindandir fiye düşünüyorum buyuyor ya ondan
iki_tospik_annesii Hayırdır Kızçeler uzaklaştınız burdan 🤨 @yigitegenin_annesi @Azizinannesi2 @Yamacin-Annesi @Akrepbebek @Minik_kalplim_
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi Akrepbebek Minik_kalplim_ yarın cinsşyeti öğrencem çok geç. Oldu ama neyse sürpriz işte sizce ne dir erk kız mı ben erk diyroum 😂😍
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi benim netim yok yaa ondan fazla aktif değildim balım yaa bide hala kaynanamlardayım
yigitegenin_annesi Azizinannesi2 Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ Akrepbebek cinsiyeti öğrendim 😍😍😍😍
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi Aslında dün gidicektim de Çarşamba günü konturölüm war dedim bir daha git gel yapmayın
Azizinannesi2 Buradayım bende kimse bişey yazmıyor ama wpden konuşuyorsunuz diye düşünmeye başlamıştım ben de
Azizinannesi2 yigitegenin_annesi Sakin misin ? Sinirli mi ? Enerjik misin yoksa tembel mi sorunlarıma cevap ver ona göre tahmin edeyim hemen 😂😂😂