Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Kahvaltı yaptım ev süpürme işine gecicem hava ısınmadan 😭😭sen ne yapiyon nasılsın
iki_tospik_annesii Azizinannesi2 bende hastaneden eve gidiyom muhammet hastaydı boğaz enfeksiyonu kapmış ateşi çok wardı antibiyotik falan verdi doktor
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii geçmiş olsun bacım onu bir hocaya götür okut onu nazar oluyor o paşaya 🙄
iki_tospik_annesii Azizinannesi2 evet kuzum yaa çoçuk perişan oldu walla bi kadın var kurşun döküyor kurşun döktürecek
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Kurşun değilde bir hocaya götürün dünya dua üstüne derler okusun bakalım çocuk iyi olacak mı
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi Akrepbebek Azizinannesi2 Minik_kalplim_ kızlar dünden beri göğüsum yanları kaşınıyor acıyor ve aşırı büyüdüler🤐😖 süt için hazırlık mı bu neden kaşinşyor bilen var mı
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi @Azizinannesi2 @Minik_kalplim_ @Yamacin-Annesi @Akrepbebek biz hasta olduk teyzoşlar 😔😔
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii yaa kıyamma ona gözlerine bak haatahenye gitti mi çok geçmiş olsun
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi gözleri enfeksiyon kapmış teyzesi 😔 damla kullanıyorum bugun sabah tekrar götürdüm antibiyotik verdi 2 tanede ağırı kesici verdi Buğazları enflasyon kapmış
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii çook geçmiş olsun 💜 çocuk bu hastahalancak engel olamıyoruz. Geçer tez zmnda inşlah
yigitegenin_annesi Azizinannesi2 Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ Akrepbebek cinsiyeti öğrendim 😍😍😍😍