Azizinannesi2 Minik_kalplim_ o işten sonra ben trip atamıyorum çok ciddi kalamiyorum ben ya 😂😂 ciddi ciddi bişey okuyayım bişey yapayım sen bu kadar ciddi olabiliyor musun diyor gelde gülme. 😂😂
Minik_kalplim_ Azizinannesi2 güzel bişey aslında çok uzatmamak 😂gülmrk iyidir yok benimki bilir kızınca neler yapacağımı 😂
Yamacin-Annesi Azizinannesi2 hahaha iyiki çekmemiş 😂 anasını görünce beni unuttu dedim al eşyalarını git ananla yaşa o zaman 😂
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi Yani tamam doğurmuş ama anan ama bende karisiyim yani 😂 hepsinin yeri ayrı olacak 😂
Azizinannesi2 Minik_kalplim_ Ben burada sürünsün diyorum ama ben yapamam bacım surunduremem hemen başlar benimki saçın uzamış yada gulecegim bişey yapar yeleknler suya iner 😂😂😂
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ şuan hiç diyesim gelmiyor önümüzdeki günlerdeki sinirlenme sebebimi aciklim ev taşıma olucak inşallah taşınmayız ama olursa kavgalarimiz bu yüzden olucak
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi yeni hamilesin tehlike olmasın taşınma senin için çünkü kolay değil eşya dizme temizlik filan
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi gitmeme gibi seçenek varsa gitme harcayacağı parayı köşeye atsın yada altın alsın koysun üstüne koyabildigi kadar koysun ,
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi bnde böyle oluyorum sinirliyken neyseee hadi menüler gelsin Yamacin-Annesi @Azizinannesi2
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ bebeğim bunlar sorun değil sorun o ev ben istemiyorum oturmak orda oh burda tekim rahatim kapimi calan yok ama orda öyle olmaz işte