Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ yok kiz düşündün gibi bişey değil uzun surede oyle bisy olmucak sürünsün
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi Hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌼 klimada zor her yere klima zor alınır doğalgaz en iyisi ama yinede siz daha iyi bilirsiniz
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi yapıyorlar ondan sonra iki öpme iki sarılma özür diliyorlar napalım bacım susup oturyoruz anca bu kadar geliyo ellerinden😂kaynişin gittimi
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ evet gitti halimida yikadi gitti az önce ama bus efer 2 opme sarilma güzel söze kanma yok inadim inat😂
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ bilmiyorum ki konuşmam hep bi bahane bulurum kaçarım bende o anlar zatn istemiyorum konusma desemde sesi çıkmaz 😂
Azizinannesi2 Minik_kalplim_ öylede gidebilsigi kadar gitsin ne yaptığini bilmiyorum ama erkekler sarılıp opmeyle iş tamam sanıyor ama öyle değil 😂
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi Benimkide dışari çıkarır kusersem yada gezme çıkarır bana çünkü birinin yanında küs gibi davranmam eve gelince öyle olacağını sanar ama yanılır konuşmam ne kadar inatsin oğlun sana çekmiş der bende iyiki babasina çekmemiş derim , 😂😂
Minik_kalplim_ Azizinannesi2 bizde yelkenler iner hemen 😂🤣en iyisi iş bittiktem sonra tekrar trip atmak yapmadığım şey değil🤣
Azizinannesi2 Minik_kalplim_ o işten sonra ben trip atamıyorum çok ciddi kalamiyorum ben ya 😂😂 ciddi ciddi bişey okuyayım bişey yapayım sen bu kadar ciddi olabiliyor musun diyor gelde gülme. 😂😂
Yamacin-Annesi Azizinannesi2 hahaha iyiki çekmemiş 😂 anasını görünce beni unuttu dedim al eşyalarını git ananla yaşa o zaman 😂