iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ yes beybi 😂😂😂 ama dışarda yasaktı bizimde mangal ızgaramız wardı onda yaptık 😂😂
yigitegenin_annesi Akrepbebek biizmkiler kendini düşünüyor milletin diline düşmeyelim diyorlar klasik kürt milleti işte biz eşimle dürkli tartışrız kediylee köpek gibi her. Zmn her gün hrr an
iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ Ohh en iyisini yapmışsın kuzum yaa güzel değişiklik oluyor insana 😁 bizde dün sahile gittik 😂😂
yigitegenin_annesi Akrepbebek Minik_kalplim_ iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi AnnesiyimM53 Ben tetenoz olmaya gidiyroum varmı gelen
Akrepbebek iki_tospik_annesii alisveris yaptım yağmura yakalnadim eve gelene kadar sudan çıkmış balığa döndüm 😂😂
Minik_kalplim_ iki_tospik_annesii bişey olmadı ya kaç gündür zaten aramız bozuk bmde aldım başımı çıktım yeni girdim eve böyle bi dağa çıkıp ağlamak istiyorum bağırmak istiyorum beni anlayan bi dostla saatlerce konuşmak istiyorum hayattan bıktım 😭
iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ yaaa kuzum neden böyle düşüyorsun 🥺🥺 anlat ben dinlerim belki sana destek olurum 😔😔
yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ e anlat bzie derdini nedne gizliyorusn aileyse aile bizimde aileririml sorunlarımız oldu anlat dök içini rahatla nedir böyle kaç gündür üzgünsün
Akrepbebek yigitegenin_annesi ilk yıl olsa anlayacağım da iki yıl biraz da olsa azalması lazım kavgalarin