Akrepbebek yigitegenin_annesi kız ne oluyor hepiniz sıra ile kavga ediyorsunuz. Ne oldu canim? Sizinkiler niye arkanda durmuyor
yigitegenin_annesi Akrepbebek biizmkiler kendini düşünüyor milletin diline düşmeyelim diyorlar klasik kürt milleti işte biz eşimle dürkli tartışrız kediylee köpek gibi her. Zmn her gün hrr an
AnnesiyimM53 Minik_kalplim_ doğana kadar kırk tane isim gelir aklına kuzum ☺️☺️ Bakalım bnm kocam ilk annesinin ismini koyacaktı nazmiye adı tek fikrini değiştirdim canım çıktı buna da şükrediyorum birlikte beğendik ismini ervayı o linayı da ben ☺️
Minik_kalplim_ AnnesiyimM53 ikinizin ortak karar alması mantıklı bnce anne baba isimlerini koymak istemem şahsen
Yamacin-Annesi Engelledimiz insanlar yazdıklarımızı göremiyor dimi @Akrepbebek @Minik_kalplim_ @iki_tospik_annesii
AnnesiyimM53 Minik_kalplim_ bende istemem hayattalar zaten ölseler hadi neyse ben yinede istemem çok saçma☺️
yigitegenin_annesi Akrepbebek Minik_kalplim_ iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi AnnesiyimM53 Ben tetenoz olmaya gidiyroum varmı gelen
Akrepbebek iki_tospik_annesii alisveris yaptım yağmura yakalnadim eve gelene kadar sudan çıkmış balığa döndüm 😂😂
iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ ikiside 😂😂 ama sizle tanıştıktan sonra oraya girmek aklıma gelmiyor 🤣🤣