Yamacin-Annesi Kızlar kendi doktorumumu beklimi yoksa saglik ocagindaki doktoruma gösterimi sonuclarimi enfeksiyonum olduğu icin endişe ediyorum yarin hastanede olucak kendi doktorum fikir verin kararsız kaldım iki_tospik_annesii @Akrepbebek @Azizinannesi2
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi saglık ocağına göstere bilirsin cnm sonuçta onalrfa anlıyorlar ben birşey olduğu zmn sağlık ocağında ki doktoruma gösteriyordum
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi Bence bekleme git göster yarında doktorun gerwkli ilacı yazar zaten aile Hekimi bazı ilaçlara yetkileri yok yazmaya yinede sen bilirsin
Akrepbebek Yamacin-Annesi saglik ocağında ocağında ki doktora da gösterebilirsin canım. Yarında kendi doktoruna göster istersen
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii Dolapta kalsın yarin yersiniz benimde dün eşim yemek yemedi bugun koycam önüne 😅
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi normal dolapta birşey olmaz dimi hani dedi. Buzluga atayım başka zaman yemek bulmazsam çıkartır ısıtıp yeriz diye
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi iyi o zmn cnm ☺️ ben kendime göre küçük tencerede birazcık ısıtırım ki eşkimesin hepsi
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii bende öyle yapıyorum normalde ama şuan farklı olurmu diye düşünüyorum verdiği ilacı midde bulantısı ilacida yazicakti kendi doktorum onuda yazabiliyormu
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi sen sonuçlarını göster için rahat etmezse yarın kendi doktoruna git kuzum