iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi aferin ☺️ Bende hiç birşey yapmadım walla dün hep dip köşe temizledim şimdi de uzanıyorum başım çok agırıyor 😥
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii sıcaklardan bide uykunu alamadiysan ondanda ağrır bakalım bu sıcakta sağlık ocağına gidicem erimeden giderim inşallah 😅😅
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi Evet yaa hiç düzgün uyumuyorum ki 😢bende 101 gitmek istiyorum da bakalım nasıl gidicem böyle plastik ürünler gelmiş ne alırsan 5 TL dedim bakim kafama göre birşey var mı 😅
Yamacin-Annesi Akrepbebek baya korktum ama kötu bişeyim yokmuş ama sonuclarimi gosteremedim doktor yoktu sağlık ocağındaki aile hekimine gidicem istersen bu testleri aile hekimindede yaptira bilirsin demişti zaten o gün doktor
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii Gec kaldin kuzum onlar icin insanlar sabahin köründe gidiyor öğleden sonraya bişey bulamiyorsun zaten
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi gider bi şansımı denerim cnm hem oğlan dışarı için ağlıyor hava alır biraz zaten 2 dk yürüme mesafesiyle
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi gider bi şansımı denerim cnm hem oğlan dışarı için ağlıyor hava alır biraz zaten 2 dk yürüme mesafesiyle kız burda hiç ucuzlukçu yok yaaa bi kaç eksiğim war
Yamacin-Annesi Kızlar kendi doktorumumu beklimi yoksa saglik ocagindaki doktoruma gösterimi sonuclarimi enfeksiyonum olduğu icin endişe ediyorum yarin hastanede olucak kendi doktorum fikir verin kararsız kaldım iki_tospik_annesii @Akrepbebek @Azizinannesi2
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi aynen öyle cnm eşim gel gelicekmiş annesi gilde yemek yer gelir büyük ihtimal dünden de o kadar yemek yaptım ki yarına yeriz diye 😂😂😂 biraz buzluga atsam birşey olur mu ki acaba 😂😂
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii Dolapta kalsın yarin yersiniz benimde dün eşim yemek yemedi bugun koycam önüne 😅