Yamacin-Annesi Akrepbebek dinlendim ayaklarımı havaya kaldırdım biraz iyi geldi hafif agrim var kananam filan yok şükür ki öyle görünüyor eşim geldiğinde kesin giderim yani
Akrepbebek Yamacin-Annesi kanama olmaması iyi bir şey. Dikkat et o qgri şuan psikolojik te olabilir. Zorladın kendini ondan ağrı olmuştur. Git canim için rahat olur hem . BNa da haber et mutlaka merak ederim. Korkma ağrın hafiflediyse bir şey yoktur inş 🤲
Yamacin-Annesi Akrepbebek inşallah canım ah bu korkular başa bela vallahi yarinda sonuclarimi alirken kendi doktorumada muayene olurum ah inşallah sağlıkla kucağımiza alırız 🙏🥰
Akrepbebek Yamacin-Annesi inş kuzum 🥰 bundan sonra daha dikkatli ol lütfen. Ağır şeyler kaldırma koltuğu bile itme bir şey olmaz diyip. Bebise ve kendine çok iyi bak 😘😘😍 inş sonuçların iyi çıkmıştır kuzum 🤲
Akrepbebek Minik_kalplim_ alay ediyor benimle 😁diyor benden büyüksün 😂 bende evlenmeseydin benimle o zaman diyorum 😂
Akrepbebek Minik_kalplim_ hahaha😂😂nedense kendi koştukları dönemi hatirlamazlar bizler bir iki defa hak vermisizdir onlarda hemen peşimizden kostunuz diyorlar qhh bu erkekler 😂😂
Azizinannesi2 @Minik_kalplim_ @iki_tospik_annesii @Yamacin-Annesi @Akrepbebek @yigitegenin_annesi Günaydın aşkolar ❤️❤️
iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ üstte yazdım ya internete atmışlar 12 de gelicek diye çok yerde kesinti war diye 😀😀😅