Akrepbebek Yamacin-Annesi yavaş yavaş yap canım bir anda yüklenme her şeyi bi defada bitirecem diye 🥰
Yamacin-Annesi Akrepbebek öyle yapıyorum bulaşık makinesi doldurup calistircam baskada isim yok zaten ama kalkasim gelmiyor 😅
Akrepbebek Yamacin-Annesi salonda oldu canım kirmizi bi kinaljk giymistim .çok güzeldi bir dakika oturmadım😂 o güne geri gidebilsem keşke 😂
Yamacin-Annesi Akrepbebek yaa ne güzel 🥰 bende kinama dönmek istiyorum hic otumamisim ne kinada ne düğünde şöyle bi izledimde 😅😅 zaten bi kere evleniyoruz oturup napicaz iyi yapmışsın
Akrepbebek Yamacin-Annesi ben normalde saat kaçta yatarsam yatayım saat 10 da ayaktayım ama bu iki gün bende böyle geç kalkıyorum bir türlü kalkamıyorum . Gece uykuları zaten yok malesef
Akrepbebek Yamacin-Annesi yapacak bir şey yok malesef 😂 asıl macera doğumdan sonra başlayacak o zaman uykuya hasret kalacağız
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ biraz evi topladım yer filan degistirdim kasıklarımda bir ağrı oluştu şimdi de midem bulanıyor kötü biseymi bu ya🙄