Yamacin-Annesi Akrepbebek yatak odasini oturma odasini bos odami hallletim bi tek mutfak kaldı belim agridi ayaklarımı yukarı dikip uzanıyorum şimdi 😅
Akrepbebek Yamacin-Annesi yavaş yavaş yap canım bir anda yüklenme her şeyi bi defada bitirecem diye 🥰
Yamacin-Annesi Kızlar kinaniz nasıl oldu ne giydiniz kapidami yoksa salondami oldu merak ettim😂 @Azizinannesi2 @yigitegenin_annesi @Akrepbebek @iki_tospik_annesii
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi Kinam temmuz olmasına rağmen çok rüzgar vardı güzel olmuştu apartmanın önünde oldu 😃
Akrepbebek Yamacin-Annesi salonda oldu canım kirmizi bi kinaljk giymistim .çok güzeldi bir dakika oturmadım😂 o güne geri gidebilsem keşke 😂
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi kapının önünde oldu kuzum Mavi kınalık giymiştim çok güzeldi keşke o günlere geri döne bilsek 😢
Minik_kalplim_ Azizinannesi2 farkındaydım zaten de bnde fazla durmadım çünkü sularım kesikkkkk sinirlerim tepemde 🤬
Minik_kalplim_ Azizinannesi2 arızamı varmış barajlardaki sular mı azAlmış bilmiyorum aradım 12 diyo yalannn 😒
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi yok bacım ya benim gözümde düğün dernek yok hatta düğünüm bile olmadı bi nikah öyle istedim 🤷🏻♀️Nikah sonra ver elini istanbul sonra evime geldim 😂🤷🏻♀️