yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi havayı boşver hangş posta baksam sen ordasın😂sen daha önce kürtaj mi oldun
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii Yatak odasını halletim mutfak kaldi biraz dinlenim muttfaga gecicem😅
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi yok walla kuzum erkek doktorlar bayanlardan 100 kat iyi walla bak 2 ci gebeliğim şuana kadar hiç bayan doktora gitmemişim ne özel de nede devlette benim oğlumda gittim bi doktor wardı mükemmel bir doktordu
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii erk doktor, hamile bayanlara daha kibar davranıyor. bayan doktorlar oyle deği, l hepsi aynı değilde
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi bende karnımı doyurdum evleri topladım yatağı açtım herüf yatıyor bende oğlanı sallıyorum
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi yok 😂ne takip edicem bee😂ilgimi. Çeken postlara giriyroum okuyorum yazıyroum bakıyroum sen 😂ben buraya yetişemiyorum sen hem onları hem bizi idare ediyon vay be😂kaç haftalıkken kürtaj oldun neden
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi 8 9 hafta arasi biseydi kalbi durdu malesefki 😏 o zaman öyle olmasaydı şimdi bu ayin 23 de dogurcaktim ama kısmet değilmiş inşallah bu bebeğimi sağlıkla kucagima alırım 🙏
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii 😂 hızlı becerkli ve açık sözlüsün çok severim öyle kişileri benım kafada😃
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi inşlah 💜 sağlıkla hayırlısyla kucağına alırsın 🥰hayırlsıı böyleymiş
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi çok zor bi durum dimi 😢 seni çok çok iyi anlıyorum çünkü bende 3 sefer düşük yaptım 😥😢 şuan ilk bebegim olsaydı 3 yaşında olurdu 🥺 rabbim bundna sonrakilerin canını sağ etsin onları bize bağışlasın 🙏🙏♥️♥️
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi çok zor bi durum dimi 😢 seni çok çok iyi anlıyorum çünkü bende 3 sefer düşük yaptım 😥😢 şuan ilk bebegim olsaydı 3 yaşında olurdu 🥺 rabbim bundna sonrakilerin canını sağ etsin onları bize bağışlasın 🙏🙏♥️♥️