yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ kocam yorgun öyle işlerle ilginemez😂 haftada bir haftayı doldurduk biz😂
Minik_kalplim_ yigitegenin_annesi öyle işlerler ilgilenmez diyoo ayyyy seni yaaa😂🤣😂🤣bu bebekte kendiliğinden oldu 😂🤣😂🤣herkezinki gibi 🤣😂🤣
yigitegenin_annesi Azizinannesi2 ben seni merak edıyroum @Yamacin-Annesi @iki_tospik_annesii gördüm senide göreyim at bi foto eski fotoda olur😄😘
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi havayı boşver hangş posta baksam sen ordasın😂sen daha önce kürtaj mi oldun
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii Yatak odasını halletim mutfak kaldi biraz dinlenim muttfaga gecicem😅
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi yok walla kuzum erkek doktorlar bayanlardan 100 kat iyi walla bak 2 ci gebeliğim şuana kadar hiç bayan doktora gitmemişim ne özel de nede devlette benim oğlumda gittim bi doktor wardı mükemmel bir doktordu
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii erk doktor, hamile bayanlara daha kibar davranıyor. bayan doktorlar oyle deği, l hepsi aynı değilde
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi bende karnımı doyurdum evleri topladım yatağı açtım herüf yatıyor bende oğlanı sallıyorum