Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii özeller çok zamlanmiş ama bakalım nolcak şuan devlete gidiyorum doktorumdan memnunum bakalım nolucak sonum😅
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi hee he hiç sorma 80 veriyordum özele gidiyorum 100 olmuş düz hesap yapmışlar 😂😂ona ayrı sinirlendim
Minik_kalplim_ iki_tospik_annesii senin ağrıların erken başlamış snki kız bn ne zaman 3.trimester şeysine girdim başladı ağrılar ayağım bolan gibi ne yapsam şişliği iner
iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ allah Allah niye böyle oldu ki 🤔 sende ödem oluşmuş cnm ondan şişlik wardır yürüyüş yap bol su iç
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi Benim ilk oğlumda gittim yer 250 istedi 1 sefer gittim daha da gitmedim
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi hayatta vermem bn 100 e çok diyorum 😒 sanki ne yapıyorlar 5dk ultrasonla bakıyorlar 🤦🏻♀️
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ ozeldeki doktordan hiç memnun kalmadim soru soruyorum cevap vermiyor sinir etti beni utrosan fotoğrafı bile vermedi bende devlete gittim cok tatli bi bayan doktorum ben sormadan anlatti herşeyi dedim boşa özele gerek yok 🥰
Minik_kalplim_ iki_tospik_annesii egzersiz yapacak dermanım yok 😂😂🤣 bacağım kalkmıyor😂😂tırnağımı zorla kesiyorum ayaklarımın 😂😂😂😂
iki_tospik_annesii iki_tospik_annesii aşko gece 12 de gelicek sular intentte atmışlar çok yerde kesinti war