iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi marketteki aspirin deterjan canm suya katıyorum silip kuru bezle kuruluyorum
iki_tospik_annesii @yigitegenin_annesi seni minnoş seni 😂😂 kız TElefon kafayı yedi uygulamadan atıp atıp duruyor
Yamacin-Annesi Akrepbebek beni yanina alsana bebişi orda dogurim cift vatandas olsun kabul edermisin 😅
Yamacin-Annesi Akrepbebek Çok teşekkür ederim canimcim herkes beni hep birine benzitiyor yabancı bi sanatçı var acikken hep ona benzetirlerdi wilma elles varya o 😅
Akrepbebek Yamacin-Annesi ben dasty ile siliyorum.Turkiye de asperox varya sari şu diyorlar onunla siliyorum sonra da durulama yapıyorum çok güzel ve etkili. Umarım adını doğru yazmisimdir 😂
Akrepbebek Yamacin-Annesi kesinlikle 😁 ama hamilelikte kullanmani tavsiye etmem canım çünkü kokusu biraz fazla var. Ve hep kimyasallar. Hamileligimden beri domestos dahi kullanmadim hep eşime yaptırdım..Bir tek mintak kullaniyorum.
Akrepbebek iki_tospik_annesii iyiyim teşekkürler sen nasılsın? Belcikadan yarışmaya katılıyorum. Sen nereden katılıyorsun canim😂
iki_tospik_annesii Akrepbebek bende iyim canavar oğlumla uğraşıyorum 😁 bende İstanbul’dan katılıyorum 😅