yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi Azizinannesi2 Minik_kalplim_ Akrepbebek iki_tospik_annesii Hnaımlar nerdesiniz benım netim yok girmeiyroum ara ara giriyroum siz niye yazışmıyonuz
Yamacin-Annesi Azizinannesi2 Evet kız diger kızlarla olan sohbetimize atmıştım böyle dedi şaşırdım 😱😱
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi Ahh kuzum kiyamam sen beni merak ettiysen şimdiki halimi atamam çünku tesettürlüyum a.a dun cekilenden atim bekle
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi kız halimle düştüm🥰😂😂maşlah allah anzarlardan korusun seni sil nazar değdirecekler
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi Kaç senedir ben bı turlu alışamadım bu sıcaklarda çok zor geliyor evlendim zaman kapanmıştır bazen şalimi topuzumu yapamıyorum sinir oluyorum 😅
Minik_kalplim_ yigitegenin_annesi yemek yapana kadar öldümmm bu nedirrr yaaaaaa🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🥵🥵🥵🥵😡😡🥵😡🥵 bağıracam şimdi 😭😭😭😭
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi şalın gayet gzüeldi topuzunda gzüeliğin başka zaten evlendiğim zaman kapandım dedin yanlişmiyim
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi ben 10yaşımda bri hevesle örtündüm ve pişman değilim iyki erken kapanmişim kolay oldu benım için bekarken çalişirmiydin veya eğitiöm durumun nasıl
yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ ayyy yemek dedin aklıma geldi unutuyrodum yemek yapmayi yemek yapayımda geleyim 😃hatırlatmasaydın akşam açtık😂
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ ohh mis gibi yemek derdim yok bugün eşim yok çünkü 😅 ne yemeği yaptın kiz
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi evet çalışıyordum anaokulu öğretmenliğinden mezunum bide açıkken cok aciktim eşim istedi kapandım ama iyiki kapanmışim diyorum şuan zor oluyor bazen ama
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi yazın zor kıişın avantajlı😂😂şimdi ev hanımı mısın severk mi evlendin anlat bkm😃