Akrepbebek Yamacin-Annesi etkileniyor musun sen canim. Ben ilk başta inanmıyordum sonra çevreden bir kaç olay duydum öyle inandım. En son yine kaçmıştı onun yanına gelmedi inkar ettiler yanımızda değil diye. Esra Erol da sinirlendi konuyu bıraktı ne halin varsa gör dedi
Yamacin-Annesi Akrepbebek benim oturdum yerdede bi kaç çocuk kaçırdılar haberlerde kadin cinayetleri esrada mugede bi ara hergun ust uste cikiyordu çok kötü olmuştum şuan bile tedirgin olurum tekken biryere gidim edim biri bakarsa dikkatli direk eşimi ararım yanımdan biri gecerken geri cekilirim çünkü çok kötü bi zamanda yaşıyoruz insanlar evli bekar demiyor bide oturdumuz yer pis biryer her türlü insan var
Akrepbebek Yamacin-Annesi dikkat et kuzum. Pis sapıklar serefsiz insanlar çok. Gerçekten insan artık doğmamış çocuğunu bile nasıl koruyacam bu pis insanlardan diye düşünüyor
Minik_kalplim_ Şimdi yangınla ilgili bi vidyo gördüm de yine sinirlendim.Ya türkiyenin bi yangın uçağı bile yok buna bitek bna mı komik geliyor yoksa sizedemi öyle geliyor.Cidden komik ve rezil bi durum bu çok sinir bozucu.Çookk !