Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ zile basar 😅 uykum çok hafif buda çok kötü bişey gece yanimdan kalksa hissediyorum adam diyorki vampir gibisin sen😅
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi bnde öyleyim 😂😂ama bu iyi bişey yarın bigün bebek ağlayınca hemen uyanırız öküz gibi yatmayız 😂🤣
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ tek sevindim konu bu 😅 cam acik yatamıyorum cadde üstü ev araba geçince gözler açılıyor 😅
Akrepbebek Yamacin-Annesi evet😂😂 hhii gördüm şimdi eski sevgili filan insanların artık akli dengesi yerinde değil be😂
Yamacin-Annesi Akrepbebek neler neler 😅😅 bu gormedim aklima gelmeyen herşeyi bu postalarda görüyorum 😅
Akrepbebek Yamacin-Annesi aynen 😂😂 manyaklar 😂😂 olayi tam bilmiyorum silinen post diye post açmışlar oradan baktım biraz 😂 aklıma Esra Erol’ da ki bir olay geldi. Mevla Nilüfer Salih biliyor musun? Bu 3 u aklıma geldi😂😂
Yamacin-Annesi Akrepbebek hahaha evet ya ay ne sinir olmuştum nülüfer mevlaya salak gibi o adamin peşinden gittiler
Akrepbebek Yamacin-Annesi evet salaklar işte. Mevlaya be firsatlat verildi hepsini beş para etmeyen bir adam için geri tepti. Ben en çok o çocuklara ve Nilüferin annesine üzülmüştüm. Salih de Salih olsaydı. Tipsiz adam
Yamacin-Annesi Akrepbebek Aynen öyle yazık günah 3 çocuga ama işte anneleri kendi gururunu ezdiriyor ondan öyle oluyor en son yine kaçmıştı sonra daha izlemedim psikolojim bozuluyor muge anli esra erol derken dışarı cikmaya korkar oldum bi ara
Akrepbebek Yamacin-Annesi etkileniyor musun sen canim. Ben ilk başta inanmıyordum sonra çevreden bir kaç olay duydum öyle inandım. En son yine kaçmıştı onun yanına gelmedi inkar ettiler yanımızda değil diye. Esra Erol da sinirlendi konuyu bıraktı ne halin varsa gör dedi