Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi kız hakime söylemeye utanır sesi çıkmaz senide ele vermez emin ol 🤣😂🤣😂yiiahaha😂 çok güldüm bea
Yamacin-Annesi Kız kocalariniz geldi hepiniz kayboldunuz tek kaldim gidim baska kankilerle yorumlaşım bari 😅😅Minik_kalplim_ @Akrepbebek @iki_tospik_annesii @yigitegenin_annesi
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi yooo bn kndime kahve yaptım kocam evde ama napimm o ayrı odada ben ayrı 😂
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi banane kndin yAp 😂kız aklıma geldi sen şuan ilaç kullanıyor musun bebek için
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ bilerek hamile kaldim icin hamile kalmadan bi bucuk ay öncesinden başladım 😅😅 bilincli anneyim😅
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi ilk 3 ay içiliyor bnde bilerek hamile kldım ama gebe olmadan önce folik asitten haberim yoktu😂🤷🏻♀️Bn her ilacı içtiç şuana kadar kan ilacı,vitamin,bi ara enfeksiyon için antibiyotik içtim vay anam vay😂
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ bi kaybim var ondan biliyorum yoksa bende bilmiyordum onu sonra hamile kalmak istedim icin araştırmıştım kan testi filan vermiştim enfeksiyon için bende çok ilsc içtim ooo😅😅
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ aynen öyle kuzum mide benim şu mide bulantim gecseydi 🤢 cok Zor mide bulantısı ya
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi bn bnde çok çktim ☹️ Yemek yaparken soğan kavuruyoruz ya bn ondan tiskindim çorba içiyordum hep bi aralar bide hazır yemek ☹️Balıktan tavuktan 🤮 zor gerçkten sende rahatlarsın inşAllah bian önce
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ biliyormusun bazen böyle kötü olunca hep oturup ağlarım eşimde yok bugün gelmedi daha 🙄 en azından morelimi düzeltiyor gerçekten isteyipte yapadim zaman birşeyi çok kötü oluyorum
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi bnimde ağlamışlığım vardır ama herşey geçiyor dişini sık biraz ben diyordum hep zaman geçmiycek 30 lu haftalar gelmeyecek ama bak 34. Haftama giriyorum sabret 🥰bu arada eşin gelir birazdan bnce aramadı mı ?
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ mesajlasiyoruz havalar kötü olunca isleri cok yoğun oluyor zaten gelir uyurum bende bu saaten sonra napam😅