Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ gerçekten ben anladım bu ney böyle kesin bu kiz bebek yorgunluk veriyor böyle cinsiyetini ogrenseydim sıpanin
Yamacin-Annesi Akrepbebek gerçekten çok zor geliyor anlamıyorum ben neden böyle normalde hergun silip süpürürdum eşim birak ev bi kirlensin derdi ama şimdi 😂😂
Akrepbebek Yamacin-Annesi valla ben her gün bir yeri temizleyeceğim. Mesela bugün sadece fırını temizledim 😂 yarın buzdolabını😂sonra ki gunler de yavaş yavaş her yeri yapacağım sende yavaş yavaş yormadan kendini yapabilirsin.Ağır bir şey kaldirma yine
Yamacin-Annesi Akrepbebek hahaha kız öyle bitermi is 😂 neyseki şuan çamaşır astim yatak odasını topladim ve girişteki dolabın iclerini silip düzenledim 😂
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ benim dolapta yogurdum vardı tarihine daha var ama ekşimiş bozulmusmudur yoksa ayran yapicam ekşi ekşi canim çekti 😍😍😋😋😋
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ bi an korktum ekşimiş diye ama tarihi gecmedi diyede bisy olmaz dedim anlamıyorum böyle şeylerden ondan size soruyorum
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi tarihi varsa nasıl ekşimeyi başarmış o yoğurt 😂😂bnimde kullanmadığım hindistan cevizi yağı var açılmamış ama tarihi geçmiş o gün kullanacaktım bilemedim daha da açmadım