iki_tospik_annesii Kızçeler mangalda köfte nasıl yapıyorsunuz malzeme olarak neler katıyorsunuz tarif alabilmeyim
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii tarf vericem ama yapicakmisin 😂 misafirlerime yapmıştım herkes çok beğenmişti tarif istemişti 😂
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ Akrepbebek Eşiniz size ne diye hitap ediyor 😃 Ben aşkım maşkım canım bitanem sevmiyroum bana oyle hitap etmemmsini söylemiştim daha önce Ben ona adıyla oda bana cecen diye hitap eder😃
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi Çok zor olmassa ywpıcam 😂😂😂 yarım eltim gil gelcek yaa ızgarada mangal yapalım diyorlar tavuk falan onlar getirecekmiş bende köfte yapayım dedim
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi hep hayatım der 😍 basbasa oldumuz zamanda karicim filan der güzel güzel iltifatlar 😍😂
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi milletin yanında asli diye ama tekken minnoş hayatım güzel şeyler söyler 😍😍 geri kalanını söylemiyorum 🤣🤣🤣
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi walla kuzucum ben kıymalarımı bi top top buzdolapları poşetlerine koydum 3 poşet çıkartırım
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi hep böyle devam eder inşlah allah bozmasın mutlulugunuzu kem gözlerden korusun😘🥰😘💞😘💞😘