yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ kadın da her ay adet oluyor ve sancısını çekiyor erkklerin bi kere az cık biiey kesiyır küçükken oldu bitti😃 benım oğlum olsa 5ayına girmeden sünnet yaparım ve çabucak iyileşri
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi yemekten sonra içerim bnde dünki bmim zıkkımlı kahvemin üzerine tanımam ama😂
Minik_kalplim_ Akrepbebek bi ara karar verdim dedim kapanim şal aldım bone aldım alışveriş yapacaktım ama kendime yakışmıyo sanki 😥yoksa içimde var
Akrepbebek yigitegenin_annesi oo senin işin zor. Benim esim düzenli bazen dağınıklığı tutuyor ama . Ben hamile oldum olası hiç bir şeyi umursamadım çok dağıtıyorum 🙈
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ Akrepbebek Eşiniz size ne diye hitap ediyor 😃 Ben aşkım maşkım canım bitanem sevmiyroum bana oyle hitap etmemmsini söylemiştim daha önce Ben ona adıyla oda bana cecen diye hitap eder😃
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ Kuzum istedin gibi dur senin kararın ben sana saygı duruyorum bu konuda
Akrepbebek Minik_kalplim_ kuzum demek ki daha hazır değilmişsin. Hazır olduğun zaman her şey kendiliğinden olur 🥰
Akrepbebek Minik_kalplim_ çok korkuyorum o düdükleden😂🙈 evimde yok bulundurmuyirum 😂tehlikeli ve yasak 😂
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ kendini hazir hissttinde yaparsın ben bir senedir kapaliyim haylen zorlanıyorum bazen açılmak istiyorum biraz Zor oluyor alışması