Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi olur inşallah bnimki 16 haftalıkken olmuştu hissediyor musun peki 😍bnim hissettiğim çıktı
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ Rüyamda erkek gördüm erkek hissediyorum ama bakalım sağlıklı olsunda yeter bana ama gönlüm kiz istiyor 😂
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi bende kız istiyordum çünkü gerçekten kızlar annenin en güzel dostu😍 sırdaşı😍o elbiseleri etekleri 😍 yerim ya
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ Allah gönlündeki vermiş ne güzel 😍 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏
Yamacin-Annesi Akrepbebek Uyursam uyanamam 2 3 saat 😂 zaten kocam mesaj atti gec gelicem diye bugünde tekim😂😂
Akrepbebek Minik_kalplim_ kokla bi kokulu mu? Bide idrarini yaparken tut . Tuttuğun halde geliyorsa sudur. Doktora gitmen senin için en iyisi olacak . Kontrol ettir bi
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi Akrepbebek 12gibi başladım temziliğei yeni bitit öğel yemeği yeni yiyroum iki güne kirlenir yine ev oldugu gibi durmuyor ki😣
yigitegenin_annesi Akrepbebek kııızzz çok mutluyım moralim yerine geldi hafifi hisetim 🤩🤩 çok korkutmuştu beni 😄inşlah piskolojik değildir🥴
Akrepbebek yigitegenin_annesi hafi gözün aydin canim.🥰🥰🤩 unutma cok yorulduğun zaman da hareket etmezler . Dinlene dinlene is yap. 😂
Akrepbebek yigitegenin_annesi kız 2 kişiyiz bu ev niye bu kadar cabuk kirleniyor anlamiyorum. Zannedersin ki 5 10 kişi bu evde yaşıyor 😂😂
yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ idarı tutabiliyorsun ama suyu tutamıyorsun arasundaki farkı anlarsın eminmisin su mu altina işemişsindir😂😂