Akrepbebek iki_tospik_annesii 😂😂 bu sefer vicdan azabı çekiyorum bebege bir şey olmaz demi diye 😂😂😂😂 ah bu analik 🤦♀️
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ kuzum biz davayı bile açmıştık duruşma salonundan döndük ama sonra eşim akillandi benim şimdi üstüme titriyor sizde o kadr seye rağmen neden haylen devam ediyor derdi ne
Akrepbebek Yamacin-Annesi iyi yapiyorsun. Hep kalpleri kararmış bunların. İnsanların mutlulugu ile mutlu olmuyorlar mutsuz oluyorlar.Allah öyle İnsanlardan hepimizi korusun🤲
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ kuzum kıyamiyorum aklim sende ailen yakinsa aranda iyiyse git bi kaç gün kal onlarda
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi ailem burda ama şuan burda değiller memlekete gittiler bikaç günlüğüne abime kız istemeye sözleniyor bugün abim 😪😥🥺bak bunu yazarken ağlıyorum ne çabuk büyüdük ya abimde sözleniyor 😥
Akrepbebek iki_tospik_annesii aynn bende kendimi öyle avutuyorum . Bebegimin plesantasi izin vermez içeri girmesine 😂😂😂
iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ 😅😅😂 yok mok diyorda bakma onunda işine geliyor Naz yapıyor beyfendi 🤣🤣