iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi evet eltim ve kaynanam gil 😄 belkim gece de gelip kalabilrlermiş belli değil
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi evet eltim ve kaynanam gil 😄 belkim gece de gelip kalabilrlermiş belli değil
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi dün eşim dedi benimde bi fikrim yok açıkçası 😂😂 gelip gelmeyeceklerinide bilmiyorum ki ona göre yemek hazırlıyım 😂😂😂
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi doktor konturolğn ne zaman cnm bende oğlumda çok endişe ediyordum bi gün kırbırdamassa birşey olmuş korkusu sarıyordu içimi ama hiç ummadığım anda kıbırdıyordu ☺️ Uyuyordur belkim
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii ara sor gelevekmsiiniz diye haızlrık yapayım de nolcak bana kesim haber verşn de🧐
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii inşlah ben biraz daha çabaliyim bebek harekwt etsin diye dünyanın talısını yedim dişelr nakavt😂
yigitegenin_annesi yigitegenin_annesi ultarson götürntüsünde iki hafta geriden yazılmış yani 10haftalık olması gerekirken8haftalık yazıyor gelişimle ilgili mi