Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ her ne kadar uzak olsakta kalbimiz bir kuzum anlat bak hadi destek olurum ona göre akil veririm
yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ allahına anlat 😂mersk ediyorum teseli ederiz içini dökünce rahatlarsın
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii kahvaltı yaptım sofra bana bakoyor brn ona kalk diyrpum kalkmiyor😃sen ne yapıyrosun
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi oluy 😂😂😂 ay çok güzel gecelikler var trendyolda 😳😳😳😳 almak istiyorum hepsini
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii ben bugun hep temizlik yapcam normalde pazarları yaparım baktım bir gün daha bekliyemem evi b… Götürüyor daha fazla dayan amadım😂😂
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii canım ben işimi biliyroum😂iki yıl önce nişan alişverişinde hep geceliklere yönlendim hep onlardan aldım😂😂açılmamaiş bir süsü gırmızı geceliklerim var şimdi para verip almıyroum😂😂😂
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi ben yarın yapamam misafirim war dün de zaten dip köşe hep sildim bugünde ayno şekilde. 😁😁
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi kız bende aynsını yaptım ama hiç biri olmuyor ki 😅😅 tabi o zmnlar 36 bedendim 55 kiloydum 😇😂😂 şimdi 70 kiloyum 😅😅
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii 😂ooo tabi kilo sorun ben hep aynı kaldım hamilkte kilo alıyorum bakalım sonum ne olacak😃😂