yigitegenin_annesi kafede kız arkadaşlarımla otururken beni görmüş ama ben onu fark bile etmedim rize küçük yer burda tanıyordum onu hep görüyordum ama bu çocuk bana bakmaz benle işi olmaz diyordum çok havalıydı yani ☺️☺️ Sonra aradan bi gün geçti kız arkadaşlarımdan biri meğer onun arkadaşıymış kıza demiş ki naap et onu bana ayarla neyse kız yazdı tanışmak istiyor senle diye bi resmini at bakim nasıl biri dedim öyle attı baktım o çok şaşırdım neyse tamam tanışalım dedim sonra kız 3 ümüze grup açtı ordan konuşmaya başladık sonra ben özelden yazdım ona burdan konuşalım rahat edemiyorum dedim neyse özelden konuşmaya başladık 3 yıllık ilişkimizde milyonlarca kez ayrıldık çok inişli çıkışlı ilşkimiz oldu ama yılmadım ben çok sevdim onu ve evlilik düşünmeyen bi eşim vardı ailesiyle falan tanıştım bu durup dururken beni bıraktı o kadar ağladım o kadar üzüldüm ne namazlar kıldım onun için ne adaklar adadım benim olsun diye aradan 3 ay geçti ben telefon numaramı falan değiştirdim canım çok yandı kapılarıma geldi ağlaya ağlaya kovdum ona belli etmeden 3 ayın sonunda bi anda imam nikahı kıydık derken normal nikah kıydık pandemiydi zaten yeterki onu alayım diye gelinlik bile giymedim vazgeçmeden biran önce evlenelim diye 😂😂😂😂♥️♥️☺️☺️