iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ hahaha sende varsa sen bize ver 😅😂😂 kim kaybetmiş ki sen bulasın 😂😂
yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ ablan olsaydı kıyaftlerini giyerdin 😂en gzüel tarafı o bence adın aslıydı dimi yoksa aslı iki_tospik_annesii miydi?
yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ Akrepbebek iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi bebişleriniz ismi ne olacak Benım kız olursa ;kumsal mira, miray derin eylül Erk olursa çağlar, veya poyraz, düşünüyroum Cinyetş belli olsun bu isimlerden bi kaçı adaya veda edecek sona kalan şampiyon olcak 😄
yigitegenin_annesi Akrepbebek Minik_kalplim_ iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi Bak ya hepsi anlaşmiş gibi ler needesiniz kocalarınzla ilgilenmeye gittinzi anlaşmalımıyıd bu söyleseydiniz bende kocama giderdim 😬😅
yigitegenin_annesi Akrepbebek evet ya ekmek yoğ olmazs olamz bir parça bayat vardı kocam ona baktı ben baktım acıdı bana verdi romamtik kocam 😂yedim o ekmeyi😂
yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi Kürt müsünüz türk müsünüz Men kürt
Akrepbebek yigitegenin_annesi hiç acımadan yedin değil mi 😂😂 bölünmeyi bile teklif etmedin değil mi 😂😂
yigitegenin_annesi Akrepbebek ben iki canlıyım ama herifim öyle bakıyordu bana belki verir bir parça ben veririmiyim vermem😃 kız durup duruken vicdan azabi çektircen bana o dışarda yemişti yarı toktu😂
Akrepbebek yigitegenin_annesi kız ye vicdan azabı çekiyorsun. İki canlısın sen 😂 emin ol hepimiz öyleyiz 😂
yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ yaşın kaçtı abla😂😂😂 buranın küçüğü ben oldugum için abla oluyorsunuz da
Minik_kalplim_ yigitegenin_annesi kürt müsün sen bilmiyorum başka kim öyle evin tek kızı mısın onu söyle 😂😂
Minik_kalplim_ yigitegenin_annesi ben dünyalıyım kürt / türk / yanabcı ayrımını hiç sevmem hepimiz insanız🥰bn türküm