Minik_kalplim_ yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi @iki_tospik_annesii @Azizinannesi2 ilk gebelik mi kızlar ve cinsiywtleri neler? Benimki ilk ve kızım oluyor💕
Azizinannesi2 Minik_kalplim_ aynen öyle bazen benimkine anten taksana derim niye der bazen seni çekemiyorum derim 😂😂😂
yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ ilk gebelik 19haftalıken en son14haftalıken gititm doktor söylemedi daha doğrusu uğraşmak istmedi bu haftalarda detaylı için gidicrm cinsiyeti öğrenirim o zmn inşlah sonra alişverişe😍
iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ 2 ci gebeliğim cnm 1 oğlum war 14 aylık ☺️ şuan da 14 haftalık hamileyim cinsiyeti daha belli değil 😍
yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ kız hisediyorum evlat evlatır sağlıkla oldunlar cinsiyet hiiç önemli değil
Edera yigitegenin_annesi shahaha valla buralar çok güzel insnaları da öyle avrupa olduğu için rahat tabi henüz tam alışamadık arkadaşım bi tane var 😂
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii benim herif geldi bacım yemek hazırladım yedirdim üstünü degistirdim oğlanı banyo yaptırdım bulaşık yıkadım anca girdim 😂😂haa unutmadan çamaşır katladm 😂😂
Azizinannesi2 Edera yok yok bişey yok bizde gırgır şamata birazcık dedikodu günün nasıl geçtiği var 😂😂
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi sıcaktan olabilir vücudun susuz kalmış olabilir saçından yokani çıkar yasa gevşet karanlık ortam yap kendine 1 saat kadar yat inşallah gecer
iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ kolay gele ben bitirdim ☺️ Yemeklerim oldu bi pilav kaldı oğlumu duş aldırdım çorba içtik bilikte şimdi sallıyorum uyusun birazcık