yigitegenin_annesi Akrepbebek en çok eltimi rahatsız etmeyi severim oda zamnında benden çıkmıyordu şimdi sıra bende
Akrepbebek yigitegenin_annesi gün intikam alma günüdür 😂 gece gündüz git oraya hiç kalkma yerinden hizmet etsin 😂
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi hahahah hayatımda duydum en sacma sey bazen bende idadan odaya kaçıyorum ama o konuda değil 😂 uyuzluk yapıyorum ondan kovalamaca filan oynuyoruz ondan😂
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi 😅😅bende koca kaçıyor ben kovalıyroum🤭başka kimin kocası kaçıyor kendimi yalnız hisediyroum😅
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi tabi saat yaklaştı kaçarsın 😂😂 benimde ev almış başını gidiyor balkonda oturuyorum oğlumla
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii ahh Allah’tan yarin ev derdim yok hafta sonuna temizlerim 😂😂 yoksa bu evi böyle görse dicekki sabhtan beri yatacagina şunları kaldır laf isitemem kocamdan 😂
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi Walla. 😂😂 neyse ki oğlum bugün hiç uyumadı onu birazcık erken yatırırım birazcık herifimle ilgilenirim 😂😂😂
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi bende yarın dip köşe yaparım hafta sonu eşim evde olur yapamam bide eltim gil pazar sabahı kahvaltıya gelicekele
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii ahahhaha😅benım herifte yarın izinli uyuyack hep😂 yani erken yatmasuna gerek yok anladınız kıızlar kesin bizim postu kaldrıcakalr 🤭 uyarı alcaz😂
yigitegenin_annesi Akrepbebek sağlık ocagından çağiriyorlar vakti geldiğinde olsammı olmasammı karar veremedim iğneden korkuyroum kan alsalar tm ama iğne vuruyorlar valaha korkuyorum o şekilde🙄
Akrepbebek yigitegenin_annesi tetenozda hafif bir kol ağrısı oluyor bide 2 3 duş alamıyorsun galiba yanlış bilmiyorsam canim😂 gözünü kapat aşı ol 😂 ama o sirada hemşirelere sövme 😂🤭
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii ahh bana pazar kahvaltısı deme 😂😂 pazar günü eşim evde ondan cumartesi yapicam😂