Durudefne61 Mervbeder merak etme canım herkeste farklı oluyor bazen doktorların kullandıkları cihazlardan bile kaynaklanıyor başka bi gebeliğimde kadin üstten göremiyordu alltan bakınca görebilmişti ayni gün başka bi doktor üstten gayet de görüyordu
Durudefne61 Smyrayldrm çok şükür şu an için bi problemim yok. koku hassasiyeti göğüs ağrısı nadir de olsa hafif bulantılarla zaman geçti şimdiye kadar. kesenin boyutu da son adet tarihimle uyumlu ilerliyor maşallah diyim kendime nazar değdirmeyeyim😀 sende durum nedir
Smyrayldrm Happybsrn cnm benım halsızlık var mıde yanması mıde bulantısı sureklı cnm yuzumde hep sıvılce cnm gogusde hassasiyet fazla yok cnm
bimeftun Mervbeder benim 4+ kaçtı hatırlamıyorum kan değerim arttı karnımdan hiç bi şey gözükmedi vajinal olarak gözüktü rahmim gerideymiş
Hatice_1326 Mervbeder çok normal . Bende de öyle oldu . 7 haftada kese de görüldü kalp atışı da duyuldu
Happybsrn Smyrayldrm Allah yardımcınız olsun valla çokta sıcak havalar ben aceyip hararetliyim sürekli yıkanıyorum😁
Boncugummmm Mervbeder yarnda ben gtcemm 5+3 baklm göreblcez mi 6 haftalıkken gtmek isterdim haftya gel dedi doktor gözükmüyor 5 haftalıkken bnmde gözükmez
MelisDeniz Yesimykc 7. Haftada kalp atısı duydunuz mu? Benim haftamı tam olarak bilemiyoruz pcos var gec döllenme olabilirmis. Sata göre 8+0 dım ama bir hafta gec olsa 7+0 oluyor tahmini. Bebek keseye gelmisti ama mercimek kadar dedi bu cuma kalp atısı için gidicez ve korkuyorum ://
Yesimykc MelisDeniz eger karnindan bakarsa kalp atisinu duymasi cok zor diyolar benim doktorum altdan muayne ettigi icin kalp atisini duydu.
Smyrayldrm Durudefne61 masalh cnm valh bende halsızlık var cnm uyumak ıstıyrm ama cocuklarm oldugu ıcın yatamıyrm mıde bulantılar asırı derecede mıde yanması var gogusumde hafıf hassasiyet var cnm kokuya asırı derece cnm hassasım bole yanı sıcaklar mafoluyrm yaa yarında ben gdcm doktora ınslh cnm bende goturum 4+1 haftalıgım da gıttımde hafıfden gozuyo demıstı hafta gel ddı cnm allahım kalbımıxdekı nasıp etsın ınslh saglıklaa