Elcnbykckr Merhaba Aralık anneleri bebekler nasıllar kaç haftadasınız boy kilo vs neler cıkıyor gelin sohbet edelim ☺️❣️
Minikpandaa Elcnbykckr hafif göbeğim çıktı sadece hissetme yok 20 haftalığız 😄 4.5 kilo aldım galiba hazırlıklar da minik minik pek bişey almadık daha
hazaltolga1 Elcnbykckr 22+5, 5 gün önce 486 gramdı bende 4 kiloya yakın aldım hareketlerini 3-4 haftadır hissediyorum az az
Selen37 Elcnbykckr 21+4üm daha hiç kg almadım. Kızım olacak ve hareketlerini bu hafta baya hissediyorum 🌺 en son 20 haftalıkken 30 grdı, gelişimi iyi dedi doktorum
Elcnbykckr hazaltolga1 bende hareketlerini hissediyorum bi kaç haftadır 5kilo aldım bugüne kadar. 20+0da gittiğim de 350gr dedi
dygm3848 21 haftalık olduk biz de yavaş yavaş hissediyorum hareketlerini göbeğim çok çıktı ama hamilelik öncesine göre 2 kilo fazlayım ilk üç ay 3 kilo verdim sonra 5 kilo aldım ama sanki hep göbeğe aldım gibi hiçbir kıyafetim olmuyor elbiseler hariç
Bebeanne Bende 20 haftaligim kizim olucak nasipse onumuzdeki hafta ayrintili ultrasyona girecegim harketlerini bi haftadr hissediyorum😊
bebegimizibekliyoruz1 18+6 haftalığız 15 cm di pazartesi gittiğimde bacaklarım ıslanıyordu ara ara suyu sanıp çok korkmuştum suyu falan yerindeymiş şükür ben de 1 haftadır net bi şekilde hissediyorum oğlumu ❤️
4438bebegim İyiki Aralık annesiyim diyorum şu sıcaklarda doğurmak istemezdim ter suyun içindeyiz, göbüş baya belirdi herkes yer veriyor artık 😁 ufak tekmeler de başladı çok şükür 6-7 Aralık bakalım sürpriz yapmazsa
Elcnbykckr 4438bebegim bizimde öyle Aralık ilk hafta büyük ihtimalle karnım büyüdü epey belli oluyor yani 5kilo da ben aldım. Arkadasım bu sıcakta doğurdu kendide bebekte mahvoldu iyiki kışın doğuruyoruz
Elcnbykckr Birumuteses29 aa biz aynıyız bende 20+1im suan ☺️Hareketlerini bende hissediyorum karnımda büyüdü epey artık
Sebnem9 Bizde 18+4 üz minik kızımla🙏🏻💖 sanki yavaş yavaş hissediyorum artık hareketlerini. Karnım çıkmadı henüz :) 1 kilo aldım
Guneyinannesi1 Elcnbykckr 5 kilo aldim birden malesef 😆20+5 günlüğüz Kontrole 19+5de gittim 320 gr demisti… Hareketleri 4, 5 haftadır hissediyorum tabi şuan daha net 🥰🖤
Elcnbykckr Guneyinannesi1 bende 5kilo aldım yalnız değilsin 😬😬 bende en son 19+6da gttim 350gr 23cm dedi. Hareketlerini 3haftadır hissediyorum
Adapte34 Elcnbykckr kızlar tahmini doğum tarihiniz nedir benimde Aralık görünüyor ama tam tarihi bilmiyorum