Tazebirannee Merhaba sevgili annelerr 🌸 8 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri burnum sürekli tıkalı 😒 böyle bi olay yaşayan var mı ? Varsa nasıl bir çözüm bulabilirim 😩
marbling10 Tazebirannee evet hamilelikte damarlar genişlediği için maalesef burun tıkanıyor. Çözümü var mı bilmiyorum varsa ben de öğreneyim☺️ hamileliğin rutin bir sorunu ve sonuna kadar çekiyoruz maalesef
[silindi] Tazebirannee evett 34.haftadaym hala yaşıyorum ama ilk haftalar daha sık oluyordu ama ben acmak icin bir sey yapmadim sizi cok rahatsz ediyorsa doktorunuza sorun derim
Elif3425 Tazebirannee ben çözümü aile hekiminin yazdığı rhinfant burun spreyi ile buldum o kadar kötüydüm ki insanlarla konuşurken nefes alamıyordum uyuyamıyordum
Tazebirannee [silindi] her seferinde unutuyorum. Gece daha çok rahatsız ediyo ama bu sefer gittiğimde sorsam iyi olucak sanırım 😔
Elif3425 Tazebirannee ben kullandım kontrollerimde doktora da söyledim bi sıkıntı olmaz dedi şad okyanus suyu var onu da kullanilirsin zaten çocuklar için yapılan bir burun spreymiş
Gmznr80 Tazebirannee benimde oluyor surekli zaten burnumda et var onun da etkisi oluyor doktora gittim ilac vermiyor sadece kullanmam için deniz suyunu önerdi bir sure onu kullandım duzeldi suan biraz daha iyiyim
Tazebirannee Gmznr80 benimde et var 😢 hepsi üst üste gelince çok zorlayıcı geçiyor. Deniz suyu deniyim en iyisi
Gmznr80 Tazebirannee denemeni tavsiye ederim Deniz suyu yada okyanus suyu fiyat olarak deniz suyu biraz daha uygun ama ikiside cok iyi geliyor
Selin12- Tazebirannee doktorum bana şifon tekniği söyledi o şekilde yapıyorum çok işe yarıyor tuzlu su.direk aciyor
Kara96 Tazebirannee Evet bende yaşamıştım bu durumu hamileliğin başlarında ama çok zorlamadı beni geceleri sadece yaşadım bu durumu ama sizi çok rahatsız ediyorsa doktorunuza danışın size uygun bi sprey falan verebilir belki 🙏🏻
Selin12- Tazebirannee şırınga nin iğnesini çıkartıp kafanızı aşağıya egiyorsunuz tıkalı burnunuza çekip yandan tıkalı olan burnunuzdan akıyor sırasıyla diğer burnumda yapıyorum ve aciliyor