Anneyimm2 3MelekAnnesi3 sezeryan zor deniliyor ama ben ilk oglumda hıc sezeryan olmamıs gibi kalktım 7 yıl oldu dıkıslerımden felan hic bıseyden sorun yasamadım sukur benim için çok iyiydi sımdı hıc korkmuyorum bile rahatım sende korkma Allahın izniyle bısey olmaz rahat gecer inşallah canım
3MelekAnnesi3 Anneyimm2 Amin inşallah insan ister istemez korkuyor tek düşüncem saglıkla kavusmak gerisi Bi şekilde iyileşiriz🥰
Ikizdeniz 3MelekAnnesi3 13 agustos gunu benimde sezaryen az kaldi şükür simdi zaten sicak dogurunca insan daha bi terliyor ne yapcaz bilmiyorum artik
3MelekAnnesi3 Ikizdeniz cok dikkat etmek gerekli hasta olmayalım yeter yoksa cok cekeriz ameliyat haliyle 😔
Tlscpkn00 3MelekAnnesi3 şuan ne sancı ne nişan ne su hiç birsey yok bebek hareketleri de baya fazla hiç yeri daralmamış gibi hareketlere devam bile ediyoruz 😂
Evindarr 3MelekAnnesi3 ben de 15 Ağustos’ta doğuracam inşallah 🤲 her kontrolde doktorum normal olacak diyor. İnşallah sezeryanlık bir durum oluşmaz. Hiç bir şekilde sezeryan istemiyorum
3MelekAnnesi3 Evindarr 15 agustosta kaç hafta oluyorsunuz Kendisi sartlamayın ters durumda büyük üzüntü yasarsınız Hayırlısını isteyin Oglumu normal yapmıstım sezeryanda olsa farketmezdi sonunda saglıkla kavusmak yeterli🙏🥰
Evindarr 3MelekAnnesi3 ben o ıkınmanın o anları saniye saniye yaşamak istiyorum. Çünkü herkes o anların çok kutsal çok güzel tarifsiz olduğunu söylüyor
Anneyimm2 3MelekAnnesi3 korkma canım Allahın izniyle bısey olmaz sen bebegını kucagına alacağın anı dusun yeter o herseyı unutturuyor😊
haydibakalim Ben de 15 Ağustos 40 hafta doluyor benimkinin de o gün doğum günü hayırlısı olsun yavrum sağlıkla doğsun da gönlümden geçen tabi ki normal doğum bakalım ne olacak
3MelekAnnesi3 Anneyimm2 Allah razı olsun riskli Bi ameliyat olcak plesanta previa durumu da var sağ salim cıkıyım ne isterim ki