bngs_irem 3MelekAnnesi3 ayy hayırlısı olsun inşllah kolayca atlatırız birde benim dünde beri nişanım geliyo kahverengi panik haldeyim😂
3MelekAnnesi3 bngs_irem doktora söyledin mi cnm sezeryan olcagın için nişan gelince hemen alabilirdi seni doguma
bngs_irem 3MelekAnnesi3 Söyledim canım açıklığım parmak ucu kadarmış sancında yok suyun gelirse gel öyle yaparız sorun çıkmadığı sürece 16 Ağustosta alcam diyor bebeği
minnakimmm 3MelekAnnesi3 40 bitmiş oluyor uygulamaya göre 16 Ağustos gözüküyor ama hanımefendi ne zaman gelir bilmiyorum tabi 🤣🤗🤗
Feyza-nur 3MelekAnnesi3 kendi doğum günüm 15 i oğlumuda Allah nasip ederse ağustosun sonunda doğurucam 🙏🥰🥰
3MelekAnnesi3 bngs_irem hmm iyi cnm bekleye bildigi kadar beklesin bakalım tosbik anne karnı gibisi yok🥰🌹
2sy 3MelekAnnesi3 benim de 12 ya da 13 agustos olacak canim buyuk ihtimalle :) pazartesi belli olacak 🙏🏻 haftasonuna kalmasin hastanelerde personeller yarim gun calisiyor daha cok acil durumlar icin oluyorlar falan dedi yoksa haftasonuna da kalabilirdim aslinda ama 🤷🏼♀️
3MelekAnnesi3 2sy benimde hafta sonu büyük ihtimalle canım 15 desede belki 15 i yatırıp 16 sında alabilir ameliyata tam bilmiyorum devlet olunca sagları solları belli olmuyor
Sim25 2sy benimde bugün belli oldu canım 12.08 doğum tarihim Allah’ın izniyle sancım çıktı bugün nstde alttan açılma yokmuş ama. Çok heyecanlıyım sizin tarih belli oldu mu ?
3MelekAnnesi3 bngs_irem evet bende cok istiyordum 40 felan tamamlasın ama kısmet riskli olunca en gec 37 e kadar durur dediler