Mihriban_27 Merhabalar 37+2 haftalık hamileyim normalde bu haftalarda çocuğun hareketlerinin azaldığını söylüyor doktorlar ama benim oğlum hiç oynamadığı kadar oynuyor aşırı hareketli resmen karnımı delip çıkacak ve saatlerce süren bi oynama sizce normal mi 😂
Halimeege Mihriban_27 normaldir tatlı ne yeme bari sakinlessin sev biraz konuş bebisinle sakinleşir bide salavat getir elini karnına köy
Mihriban_27 nurnacar insan telaşlanmıyor değil hani 😂 hamileliğiniz nasıl geçiyor var mı görünürde geliyor gibi 😍
nurnacar hareketli olmasından korkma iyi ☺️🙏🏻 gelcek gibi durmuyo baskı var vajinamda ama.. 5 gün sonra spinal sezeryan olcam inşallah 🙄
Ayliss1 @Mihriban_27 ayy akşam bu şekilde post açmayı düşündüm 🤦🏼♀️ Normal mi acaba diye 😂 bu çocuk hiç mi yorulmuyor uyumuyor anlamadım gerçekten sabah uyanıyorum yatana kadar sürekli hareketli acaba bende mi sorun var diye düşünmüyor değilim 😂 ben küçükken hiperaktif bir çocuktum hala öyleyim çok hareketliyim doktorum da bebeğinde hiperaktiflik olabilir dedi 🙈 beni ne bekliyor bilmiyorum 😂
Mihriban_27 Ayliss1 aynı durum bende de var umarım onlar bizim gibi çok hiperaktif olup bizi yormazlar diye umut ediyorum 😂😂😂
Prenses_annesi1 bana da doğum yaklaştıkça hareketleri yavaslar diyor birçok kişi ama benim kizim gün geçtikçe daha da kuduruyor içerde bu isde bi terslik var 😂
Mihriban_27 Halimeege ah yapmaz olur muyum her fırsatta getiriyorum 🙏 eşime bende öyle söylüyorum bak canımı acıtıyor diyorum yok ya o daha küçük vursun ne olacak diyor resmen ağrıyan yerleri bulup tekmeliyor 😂