Sibelkaikx Ben tam 23+4haftalim ama bana resim vermediler gerce benim kiz yuzunu gostermedi hep sırt gosterdi😁doktoru sevmedi 😂
QOH Nurklc38 doktor iyi bir poz alabilmek için dürttükçe suratları hemen düşüyor eşşeklerin😅 biz 2 haftada bir renkliden foto alıyoruz 1 kere gülerken fotosu yok ama ultrasonda doktor açı ararken normal oluyor yüzü,dürtünce kaşlar çatılıyor hemen🤣🤣🤣
Rumeysa3652 Çok güzeller maşallah benim de 20 haftam hastane konusunda kararsızım bide eşimde girmek istiyo her hastane alırmı bilmiyorum İstanbul içinde olanlar varsa yardımcı olabilir mi😊
Sdacbc Nurklc38 bizde cuma günü gidicez detaylıya ben de çok heycanlıyım ilk defa net görücem pamuğumu 😌🤗
sivlimglsh Nurklc38 Bende Uğur beye randevumu aldım haftaya inşaallah yorumlar çok iyi ilgili diyorlar. Çevrenizde Uğur beye detaylı yaptıran var mı acaba?
sabirsizmomy Nurklc38 ben de vakti geldiğinde Uğur Turhana gitmeyi düşünüyorum henüz 17 haftalığız siz gittikten sonra bizi de bilgilendirirseniz çok iyi olur ☺️
sabirsizmomy sivlimglsh ben de araştırmalarım sonucu onu buldum Amasya’dan haftamı doldurunca Samsun’a Uğur turhana gidicem henüz 17 haftalığız siz de gittikten sonra bilgilendirirseniz çok iyi olur 😊