Nurklc38 Kızlar 22. Hafta da ya da 23. Hafta da detaylı yaptıran var mı aranız da haftaya gidicem bende heycanlıyım pozisyonu iyise yüzünü net görür müyüm. Sizin fotoğraflarınız nasıl paylaşır mısınız 🥰🙂
yenibiranne223 Nurklc38 Evet net görürsünüz ☺️ doktor çok detaylı bakıyor orada zaten baya uzun sürüyor her türlü yakalar yüzünü bebişin 🥰
Sdacbc Nurklc38 bizde cuma günü gidicez detaylıya ben de çok heycanlıyım ilk defa net görücem pamuğumu 😌🤗
QOH Nurklc38 doktor iyi bir poz alabilmek için dürttükçe suratları hemen düşüyor eşşeklerin😅 biz 2 haftada bir renkliden foto alıyoruz 1 kere gülerken fotosu yok ama ultrasonda doktor açı ararken normal oluyor yüzü,dürtünce kaşlar çatılıyor hemen🤣🤣🤣
Alone nvn-mutlu doktorlara sövüyordu sanırım 😂😂 çok dürtüklediler elini yüzünden çeksin diye n’oluyo yaaaaa demiş sanki😂
So123456 nvn-mutlu İnşAllah canım 😁😍benim ikinci hamileliğim oğlum doğana kadar kendini göstermemişti🙈😬bu nasıl Olcak bakalım 🙈
Kucukfasulye91 ebru_d_ ben devlette yaptırdım çalıştığım hastanede vermediler bana 😁 hastaneden hastaneye değişebilir yeni cihazları varsa verebilirler rutin kontrole özele gidiyorum her gidişimde veriyor doktorum renkli o yüzden çok takılmadım