Kusciviltisi marbling10 ilk başlarda bende böyleydim önceliğim sağlık diyordum hep ikili testten önce o temiz cıkınca bende ki kız cocuk aşkı nasıl bastırdı 😂 buradan bile tahmin istedim
marbling10 akgunbirsen evet aynen onu da taa 12 de sormam yani 16-17 haftalık derse öğrendiniz mi derim
marbling10 Kusciviltisi ben yaptırmasam olur mu dedim o da olur dedi, beni biliyor ya zaten ne düşündüğümü, aldırmayacağımı falam bilince önemsemedi, ultrason ölçümlerini yaptı sadece
Kusciviltisi marbling10 benimde aldırmayacağımı biliyordu ama detaylı da bir sorun çıkarsa ilk ikili testi isteyecekler kenarda dursun dedi ikna etti🤷♀️ O ölçümlerden belli oluyor zaten genelde
Hilal-95 marbling10 benm iki kaybım oldu onun için yani öyle cinsiyet felan hiç merak edemedim sağlıklımolsun diye hep istedim meraklı olmadm ama tahmınde bulundu oda doğru tutu zaten şükür
Seda_nrr marbling10 bende öyle çok merak ermiyordum :) herkes cinsiyet diyip duruyordu :) sağlıklı olsunda gerisi önemli değil bi şekilde öğreniriz modundaydım :)
Ozlem23 marbling10 bende hiç merak etmemiştim ama eşim cinsiyetini bilmeden kıyafet almama izin vermediği için ogrenmistim
Deletedmom_33 marbling10 İlkinde vardı benimde kürtaj olduğum için bunda yok. 10+5 olduk. İçime de bişey doğmuyor öncekinde erkek olduğunu hissediyordum. Bulantı filan yapınca kız diye konuşuyorum ama bakalım 😌