MMmommy Hilal-95 tuhaf derken nasıl kız :D benim mesela sabah çok kaşındı ucu bi baktım bişeyler dolmuş içine temizledim geçti 😂 ucu delik duruyor çok komik 😂
Hilal-95 MMmommy bnmde sabah kaşındı valla çok elemek istemedim ya ne bilim benm göğüsümün ucu beyaza yakındı smdi kahve rengi bide genişledi 🙊🙊🤣 normal heralde daha çok kararcak diyolar ama 🙈☹️🤦🏻♀️
gamzes26 2 3 tane var göğüs ucumda almaya kesmeye cesaret edemedim çoğalır diye sonradan farkettim belli zamanlarda dökülüyor tabi yerine yenisi geliyor tık oldum artk her gün biraz cekistiriyorum
MMmommy gamzes26 iki üç taneyse makasla kes zaten kısa sürer benim çift sıra olmuş hep epikatör ve ağdayla aldım kökten almasam belki çoğalmazdı bilmiorum yine de hormonlarla ilgili tabı
MMmommy Esraali batması ve sütten iğrenmesi korkuyçtuyo beni kıllı süt içmesinler walla ben iğrenirdim 😂
MMmommy Yamacin-Annesi ben vurcam jilete her gün hiç çıkmasına müsade etmeden 😂 aklıma başka hiçbişe gelmio
MMmommy Yamacin-Annesi eder diye düşündüm ben çünkü sadece uç kısmını değil koyu olan kısmını da alıyor ağzına kıl gelse sütte. iğrenir diye düşündüm şahsen
Defnemom MMmommy göğüs ucumda yokta göbeğimde maşallahı var yani hiç kıllı olmayan ben şimdi kıl kütüğü oldum 🤣🤣
MineLule MMmommy Hamilelikte oluşan tüylenmeler doğumdan sonra hormonlar düzelince dökülüyorlar. Dokunmayın bence
MMmommy Hilal-95 bilmiyorum ki bende renk değilmedi sadece o delik yerlere bişeyler dolmuş onlar kaşındırdı temizledim geçti :/