Semiramiss MucizemE Pendik/Kaynarca’da yüzyıl hastanesinin tüm doğum doktorları muhteşem. Muayene ücretleri 70 TL. Ben şuan Halide hanıma gidiyorum ama aynı hastanede başka doktorlarada gideceğim denemek için.
Semabahri MucizemE ben daha gitmedim ama kaynarcadaki hastaneye bende gidicem bizim akrabalarin hepsi oraya gidiyo hamile olanlar yani hepsi de çok memnun 😊😊😊
MucizemE Semiramiss deneye bilirim aslında orayı benim doktorum var gittiğim memnunum da ama farklı birine de göstermek istiyorum kendimi
Seda42 pPapatya memnunmusunuz bende yasemin hanıma gitmeyi düşünüyorum hakkında hiç olumsuz bişey duymadim
OglusumuBeklerken Bende pendik yüzyıl hale hanıma gidiyorum cok iyi bir kadın. Bi iki arkadaşımın tavsiyesi uzerine gitmistim memnun kaldım😇
Btl_ozn OglusumuBeklerken bende hale hanima gidiyorumda renklide gösteriyormu bebeği ben daha 1 kere gittim gecen ay tekrar gittigimde sorucam
pPapatya Seda42 Ben çok memnunum. Sadece çok yoğun oluyor. Bazen randevu saatimde bile gittiğimde 1 saat bekleyebiliyorum. Tek sıkıntı o şuan için 😬
Semiramiss Svde uzman dr olursa 275, prof.dr olursa 350 tl. Bu doktorlar perinatoloji doktoru. Radyoloji uzmanı değil. Yani işinin ehli kişiler çekiyor. Tavsiye ederim.