yoncakns kubusdiyebiri merhabalar 😍 demekki bu günlerden sonra ağırlaşacağız inşallah bu günlerimiz de kolay geçer sağlıkla kucağımıza alırız. Çok kaygılı oldum ya doğum başlarsa diye geziyorum ortalıkta sürekli
Elif_Eda Aysell88 Aynen öyle canım benim daha yeni öğrendiğim zamanlar daha dün gibii nasıl geçti gitti bilmiyorumm..😊😊Mercimek tanesinden nerelerr geldik 😆
Cansuu1706 Elif_Eda son 16 gun gorunuyor 🤭 sicsklarla basimiz belada 😩 cekilmiyor hic herseyimiz hazir cok sukur
Melekege1 Elif_Eda anneler hissediyor bende oğlumda hep öyle hissediyordum 36 haftalık doğdu. Şimdi 35 günüm kaldı 35 haftalık oldum bunda erken doğacam gibi hissetmiyorum nedense bakalım napıcak 😄😄
Melekege1 pitircikannesi aaayy bende 35 kaldı ,35 haftalık oldum bugün 😍😍 merak ve heycanla bekliyorum
Emineemre_29 Elif_Eda bizimde son 43 kaldı ama allah bilir yine ne zaman geleceğini hayırlısıyla kızıma kavuşayimda 🥰🥰
Elif_Eda Ozlemkuscu58 Vallahii son 10 lara düşmüşsünüzz yaa ne güzell 😊😊 Biz daha 36.haftalara gelmek için gün sayıyoruzz şurdaa