Cigdem-96 Elif_Eda son 57 bizim kız da çok bekletmeyecek gibi 🙂 kendi eşyalarımı da hazırladım mı çantamız kalıyor bi hayırlısıyla 😄
Mucizemiz2021 Elif_Eda son 45 gün🤰🏼🧿💙🥰Umarım bebeklerimizin mutlu yaşayabileceği güzel bir dünya kalır😓🙏
Elif_Eda Mucizemiz2021 Aminn inşaAllah bu şeyler altında biraz zor amaa Rabbim feraha kavuştuğumuz zamanlarıda gösterir inşaAllah..Felaketlerinn felaketlerinii yaşıyoruzz başımıza daha ne gelebilir ki dediğimiz an başka birşeyle karşılaşıyoruzx..Allahım korusunn bizlerii
Elif_Eda Sibel0330 Geçer geçer canımm bende öyle diyordumm şuan az bir süreç kaldıı sonrada gerim gerimm geriliyorsun valla 😊
Seref Bjk_1903 benim de 35, herhangi bir sancı ya da belirti var mı? Ben çok rahatım sanki doğmayacak bu kızım içimde yaşayacak 😅
Mrssmuge Elif_Eda Biz de açılma oldu doktorumuz 36′yı çıkarabildiğin kadar çıkarmaya çalış dedi :) gönül ister 16 Ağustos annesiyle aynı gün olsun ama bakalım beklemedeyim her an gelebilir 😍😍😍
Gulsahhamsi 38 günümüz kaldı ama gelişimi 2 hafta önden gidiyor gününü beklemez dedi doktorumuz bakalım bekliyoruzz 🥰🌸