Elif_Eda AS8EM Yok niye terslesin sezeryan olacağı zaman günü dolduğunda tarih belirleniyor ama normal doğumda da son adet tarihinin başını yazıyorsun öyle hesaplanıyor..Zaten uygulamayı yüklerkende soruyor canım
Elif_Eda TugceSmile Ayy olmazmıı hiççç 😊🙈 Yerinde durmuyorr hep aşşağılarda takılıyor benşm kız zaten
Elif_Eda iremkocbiyik Şimdii büyüdükleri için alanları azaldı ve karınlar büyüdü resmen yerçekimine meydan okuyoruzz denilebilir..🤣🤣Normal yanii yalancı sancılar dönerken ağrılarr
iremkocbiyik Elif_Eda Evet yani 32.haftamdayım erken geliyor bana, zamansız gelmesini de istemem tabii öyle oluyor ki sırt üstü düz yatamıyorum rahat edemiyorum😒
yeteravci Elif_Eda son 68 diş agrısı geçmesi için bildgnz yöntemler var mı kızlar cok kötüyüm 3 gündür😔
istekalbeni11 yeteravci Ben 23 haftalık gebeyim benim dişim sürekli ağrıyor Ben sürekli hazır süt var ya ılık olarak bardağı alıp koyup geçiyorum hemen çok iyi geliyor
istekalbeni11 yeteravci direkt hazır sütü bardağa koyup iç hiç ısıtma bir şey yapma çok iyi geliyor süt iç
12tubi yeteravci çok geçmiş olsun valla bende aynıyım sabaha kadar ağlıyor dün kaç haftadır en son dayanamadım doktora gittim antibiyotik verdiler hamileyken zari olmyan bir ilaç dedi.nir kaç gündür durmus bakalım.diguma iki hafta kaldı dayanıyor um
istekalbeni11 Yavuzun-1annesi2 Bende 118gün ilk gebelik mi sizin benim ilk nasıl biliyorsunuz sezeryandır diye.
Yavuzun-1annesi2 istekalbeni11 yok cnm ikinci gebeligim ilk sezeryan oldu buda inşallah öyle olcak ☺☺