Elif_Eda Dogalnaz Son adet tarihinin başından hesaplanıyor 31 Aralıkta olmuşum ordan hesaplanıyor döllenmede 14 ocak gözüküyordu normalde 7 ekim doğum tarihi ama önden gittiği için 30 eylül gözüküyor☺️☺️Bakalım bu gidişimde tam 34 hafta olucaz o zaman ne olucak merakla bekliyoruöö
Dogalnaz Elif_Eda benımde 30 veya 31 Aralık benımde önde gıdıyor büyük ıhtımalle beraber doğuracaz Allah’ın ıznıyle normalmı doğumunuz ve ilkmi.😊
Elif_Eda Arya-53 Ya bebekler zaten 32 ile 34 haftaları arasında doğum pozisyonunu alıyormuşş bana daha dönmedi ama erken daha demiştii dert etmee yanii dönerler inşaAllah 😊
cansutoprak40 Son 8 🥰🥰korku sevinc heyecan hepsi bi arada Rabbim cumlemizin evladını sag salim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Elif_Eda cansutoprak40 Aminnn bol boll aminn doğumuu yaklaşann hanımlarr güzell anneler doğuma giderken bizleri de unutmayınn lütfen ☺️
Elif_Eda 06karan Vallahii gündüzz enerjimi hep sıcakla boğuşarak geçirdiğim içinn akşama halim olmuyor 😕
Dogalnaz Elif_Eda yanlışımı hesaplıyor burası acaba döllenme hersey aynı bızım sızın daha az gününüz var sızınkı kaç hafta önde
AS8EM Arkadaşlar hangi gün doğacağını doktora mı soruyorsunuz yoksa kendiniz mi hesaplıyosunuz uygulamaya göre mi söylüyosunuz. Ben cuma doktora gitcem de ne zaman doğar diye sorarsam tersler mi diye korkuyorum
Elif_Eda AS8EM Yok niye terslesin sezeryan olacağı zaman günü dolduğunda tarih belirleniyor ama normal doğumda da son adet tarihinin başını yazıyorsun öyle hesaplanıyor..Zaten uygulamayı yüklerkende soruyor canım
Elvannsglm meltemonen hımm ne değişik işler yaa çok teşekkür ederim inşallah bakalım keşke olmasın ama büyük ihtimalle var gibi çok saolasın iyi geceler🤗☺️