mrsflowers 4438bebegim niye mahsus söylemiyelim ya insanlar herkesi kendi gibi sanıyor inşallah gönlündeki olur canım
Hilkatkaradagli mrsflowers Benim yüzüm maske gibi leke doldu erkek bence cinsiyetle alakalı değildir kızlarda daha azdı
Gonul_enes mrsflowers ben kizimda hic leke vs bilmem masallah cok guzeldi yuzum gozum, ogullarimda leke indi
eskisehir8 mrsflowers olabilir canım ben bi krem kullanıyorum güneş koruyucu çok memnunum doktoruna sorarsan muhakkak önerir bi güneş koruyucu 😊 sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz
Adapte34 mrsflowers göstermiyosa kızdır erkek bacak arasını kapatamazmış derler benimkinde de doktorun göstermiyo kız galiba dedi bende kız bekliyorum ama ultrason fotoğrafını gören herkes erkek diyo bi sürpriz olabilir detaylı ultrasonu bekliyorum 😂
Sedaerginn mrsflowers yüzüme güzellik geldiğinden hep erkek diyolardı ama tam tersi kızım olcak🥰🥰 erkekte duydum leke ben genelde
Gul76 mrsflowers benimde biyik ve dudak kemarlarinda komple kahve rengi olmuştu bende kiz diye yorumladim erkek cikti tavuk ta karartmistim hayırlısı diyelim
Gul76 GamzeCan ben 1 haftadır doğurdum cok şükür geçti cok az bisey kaldi senin dogurdunmu gectimi lekelerin
meltemonen mrsflowers bence kız 🌸 erkek olsa illa hafif de olsa görülür o haftaya kadar canım 🐣 Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin 🙏
GamzeCan Gul76 evett doğurdum vee 2 bucuk yıl oldu kullanmadığım sey kalmadı hafifledi ama tam anlamıyla geçmedi🙁