Kusciviltisi mrsflowers ayyy hadi inşallah kızdır ya ♥️ Öğrendiğinde beni etiketleyip banada haber ver 🙈
Adapte34 mrsflowers göstermiyosa kızdır erkek bacak arasını kapatamazmış derler benimkinde de doktorun göstermiyo kız galiba dedi bende kız bekliyorum ama ultrason fotoğrafını gören herkes erkek diyo bi sürpriz olabilir detaylı ultrasonu bekliyorum 😂
Arzuorhan mrsflowers cinsiyetle alakası yok canım bence ilk oğlumda yüzüm hep lekeydi herkes kızın olacak diyordu inatla doğana kadar 😂 şimdi yine oğlum olacak ama bu sefer leke olmadı insallah ilerleyen zamanlar da da olmaz
mrsflowers Arzuorhan bende öyle düşünmeye başladım artık alakası yok demekki ben de 6.aydayım yeni yeni çıktı
HurremSultan mrsflowers erkek kardeşim 8 aylık olana kadar gostermemisti 😆 Ailecek kız diye sevinmiştik ama son anda gösterdi minik🤭 bazı bebisler nazlı oluyor diyelim😍
mrsflowers HurremSultan aynen benim çevremde sen çok böyle ya göstermiyorsa kızdır felan diyo herkes ama erkekte yapıyomuş baksana 😂
2bebekannesi___ mrsflowers canım bende 29+1 im ben farketmedim ama geçen annem söyledi alnında leke olmuş doğum teriyle saçınla silersin demişti🥰😀 kızım olucak benimde Rabbim gönlüne göre versin 🥰❤️
Ebruaksoylu mrsflowers benim 16 haftalık kız denildi sonra ultrasona 26 haftayken gittim bu erkek dediler şoke olduk eşimle maşallah inatçı Kendi göstermiyor minik kostebigim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
4438bebegim Bizim ufaklık da göstermemekte ısrar ediyor, sarı yeşil takımlar aldım, iki kızdan sonra herkes soruyor mahsus söylemiyorum sanıyorlar, inşallah birde oğlumuz olur 💙
mrsflowers 4438bebegim niye mahsus söylemiyelim ya insanlar herkesi kendi gibi sanıyor inşallah gönlündeki olur canım